پاسخ گویی و دریافت نظرات 021-42417000 | 021-91071072
تامین  مالی جمعی ، سرمایه گذاری ، هم آفرین ، بورس ، فرابورس
تامین  مالی جمعی ، سرمایه گذاری ، هم آفرین ، بورس ، فرابورس
مبلغ هدف (تومان) 1,500,000,000
سرمایه تامین شده (تومان) 1,500,000,000
مبلغ هدف (تومان) 1,500,000,000
سرمایه تامین شده (تومان) 1,500,000,000
زمان باقی مانده

به اتمام رسید

پیش بینی سود

31%

پیش بینی سود

31%

علاقه مندان طرح

114 نفر

درصد تامین شده

100%

نام شرکت : بایر پل فناور بایر پل فناور
وثایق:

اصل سرمایه

اصل سرمایه
مدت طرح: دوازده ماهه دوازده ماهه

تامین سرمایه در گردش برای تولید صنعتی دارو

شرکت دانش بنیان بایرپل فناور در سال 1389 توسط دکتر اسماعیل صابرفر متخصص ویروس شناسی از دانشگاه پزشکی مونیخ در پارک فناوری پردیس به عنوان یک شرکت خصوصی خانوادگی تاسیس گردید. این شرکت در زیر بنایی بالغ بر 4000 متر مربع فضای تولیدی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی با بیش از 60 نفر پرسنل متخصص از سال 1392 در چهار بخش اصلی زیر فعالیت می­نمایند.  

  • تولید واکسن های انسانی                                                
  • تولید دارو
  • تولید کیت و مواد شیمیایی
  • آزمایشگاه کنترل کیفی 

گروه بایرپل با دریافت گواهی GMP برای تولید واکسنهای انسانی از وزارت بهداشت و پروانه بهره برداری برای تولید کیتهای تشخیصی از سازمان غذا و دارو و نیز دریافت گواهی استاندارد ایزو 13485، ایزو  9001، ایزو 10004 و ایزو 17025 تا کنون دو نوع واکسن انسانی، سه ماده اولیه دارویی، محلولهای تزریقی، بیش از 85 نوع کیت تشخیصی ملکولی، الیزا، بیوشیمی و راپید تست و نیز محیط کشت آماده مصرف باکتریایی و کشت سلولی را تولید و به بازار عرضه نموده است. مجموعه آزمایشگاههای تخصصی ویرومد به عنوان بزرگترین و مجهز ترین آزمایشگاه کنترل کیفی کشور با بیش از 17 سال سابقه فعالیت و دریافت گواهی همکاری از وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان ملی استاندارد، سازمان محیط زیست و سازمان دامپزشکی کشور بخش کنترل کیفی این شرکت را تشکیل میدهد.  

شرکت دانش بنیان بایرپل فناور با تولید و ارائه انواع فرآورده های واکسن، دارو و کیتهای تشخیصی در داخل و صادرات آن در سطح جهانی سعی می کند وظیفه خود را در افزایش سطح بهداشت انسانها ایفا نماید که هدف نهایی ما سلامتی برای همه انسانها می باشد.

شرکت دانش بنیان بایرپل فناور در سال 1389 توسط دکتر اسماعیل صابرفر ،متخصص ویروس شناسی از دانشگاه پزشکی مونیخ در پارک فناوری پردیس به عنوان یک شرکت خصوصی خانوادگی تاسیس گردید.

قبل از سرمایه گذاری در طرح های معرفی شده در سکوی هم آفرین، سرمایه گذاران محترم می‌بایست نسبت به ریسک­های پیش روی خود شناخت لازم را داشته باشند. 

سرمایه گذاران باید قبل از سرمایه گذاری هشدارهای مربوط به این ریسک­ها را مطالعه و تایید نمایند. بدیهی است سرمایه گذاری در طرح های سکوی هم آفرین به معنای مطالعه و پذیرش قوانین سکو و بیانیه ریسک می باشد.

این پلتفرم به عنوان یک سکوی تامین مالی جمعی، توسط شرکت فرابورس ایران تأیید شده است و بر اساس قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و آیین نامه های فرابورس فعالیت می نماید.

فرصت های سرمایه گذاری پس از بررسی و ارزیابی در سکوی هم آفرین به نمایش گذاشته می شود و سرمایه گذاران می توانند از میان این طرح ها، طرح مورد نظر خود را انتخاب و با در نظر گرفتن ریسک های مربوطه، اقدام به سرمایه گذاری نمایند.

سرمایه گذاری در طرح های نمایش داده شده بر روی سکوی هم آفرین، می تواند بسیار سودآور باشد، اما این امر ریسک هایی نیز دارد. اگر تصمیم به سرمایه گذاری در طرح های نمایش داده شده در سکوی هم آفرین را دارید ، قبلا باید از موارد زیر اطلاع کامل داشته باشید:

1. از دست دادن سرمایه

یکی از ریسک های سرمایه گذاری در طرح های تامین مالی جمعی، عدم توانایی متقاضیان تامین مالی برای بازپرداخت منابع سرمایه گذاری شده می‌باشد که به دلیل ورشکستگی یا به نتیجه نرسیدن طرح های سرمایه گذاری به وقوع می‌پیوندد. سکوی هم آفرین با ارزیابی موشکافانه طرح­ها و انتخاب بهترین گزینه ها و در برخی طرح ها با اخذ تضامین تعهد پرداخت این ریسک را به حداقل رسانیده است. 

2. ریسک عدم نقد شوندگی گواهی شراکت تا سررسید قرارداد

یکی از ریسک های مشارکت در تامین مالی جمعی از طریق پلتفرم تامین مالی جمعی، عدم امکان نقد شوندگی برای گواهی های شراکت تا زمان سررسید می ‌باشد.
در صورتی که سرمایه گذار بخواهد قبل از زمان سررسید اقدام به فروش گواهی نماید، بازار ثانویه ای برای این منظور بوجود آمده است. که نحوه فعالیت آن مطابق با آیین نامه فرابورس می باشد.   
سرمایه گذاران باید مطلع باشند علی رغم وجود بازار ثانویه، یافتن خریدار یا فروشنده برای طرح ها، ممکن است دشوار باشد.

3.  مدل پرداخت سود

در برخی فرصت های سرمایه گذاری نمایش داده شده بر روی سکوی هم آفرین ، در دوره های زمانی مشخص و یا پایان دوره سرمایه گذاری سود دریافت می کنید.

4- تنوع در سبد سرمایه گذاری

اگر تصمیم دارید در طرح هایی از نوع نمایش داده شده روی سکوی هم آفرین، سرمایه گذاری کنید، چنین سرمایه گذاری هایی بهتر است به عنوان بخشی از یک سبد متنوع انجام شود. این بدان معناست که شما بخشی از سرمایه قابل سرمایه گذاری خود را در چنین طرح هایی سرمایه گذاری کنید و بخش عمده سرمایه قابل سرمایه گذاری شما باید در دارایی های با ریسک کمتر سرمایه گذاری شود.

5-کمبود اطلاعات

یکی از ریسک های سرمایه گذاری در طرح های سرمایه گذاری جمعی، کمبود اطلاعات مربوط به این نوع سرمایه گذاری نسبت به سایر شرکت های متعارف در بازار سرمایه است. معمولاً در این نوع از سرمایه گذاری ها، فقط طرح توجیهی اقتصادی و صورت های مالی سالانه شرکت متقاضی منتشر می شود که نسبت به سایر شرکت های سهام عام موجود در بازار، اطلاعات کمتری در اختیار سرمایه گذار قرار می گیرد.

سکوی هم آفرین با انتشار گزارشات دوره ای بنا دارد تا این ریسک را برای سرمایه گذار به حداقل برساند.

تذکر:

1-گزارش ارزیابی ارائه شده در سایت صرفا جهت اطلاع رسانی و شفاف سازی مطابق ماده25دستورالعمل تامین مالی جمعی می باشد و به هیچ عنوان جنبه توصیه ندارد.

2-امتیازدهی سنجش شده در گزارش ارزیابی براساس اعتبارسنجی داخلی سکوی هم آفرین بوده و به هیچ عنوان رتبه اعتباری و یا درجه بندی ریسک نمی باشد.

3-هر چند اصل سرمایه در طرح های دارای ضمانت نامه تضمین گردیده است ولی وجود تاخیر در واریز اصل و سود محتمل خواهد بود.

4-بدیهی است سرمایه­ گذاری در طرح­های سکوی هم­ آفرین به معنای مطالعه و پذیرش قوانین سکو و بیانیه ریسک می­باشد.

 

تامین سرمایه در گردش برای تولید صنعتی دارو
  • موضوع تامین مالی جمعی: تامین سرمایه در گردش برای تولید صنعتی دارو
  • نماد طرح: همآفرطبی
  • سرمایه مورد نیاز: 1,500,000,000 تومان
  • پیش بینی میزان سود: 31% سالیانه
  • زمان پرداخت سود: هر ماه
  • مدت زمان اجرای طرح: دوازده ماهه
  • تسویه/بازپرداخت اصل سرمایه: در پایان طرح
  • حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران حقیقی: 100,000 تومان
  • حداکثر مبلغ سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران حقیقی: 75,000,000 تومان
  • مشاهده گزارش ارزیابی
  • مشاهده قرارداد سرمایه گذاری
  • وثایق اخذ شده: ضمانت نامه تعهد پرداخت از صندوق توسعه فناوری های نوین و چک شرکت
  • مدل تامین مالی جمعی: شناور 
  • حداقل مبلغ تامین مالی برای موفقیت طرح:  10.000.000.000ریال(یک میلیارد تومان)
  • گواهی شراکت طرح های سکوی تامین مالی جمعی هم آفرین اوراق بهادار محسوب میگردند و معاف از مالیات میباشند.
  • متقاضی موظف است متناسب با پیشرفت طرح گزارشات مالی را به عامل ارائه نماید. 
  • پس از موفقیت طرح، وجوه جمع آوری شده 1402/06/04 جهت شروع اجرای طرح به حساب متقاضی واریز گردید. این تاریخ ملاک واریز سودهای دوره ای و بازگشت اصل سرمایه می باشد. متقاضی موظف است طبق این تاریخ تعهدات مالی خود را انجام دهد. پس از واریز وجوه سود یا اصل توسط متقاضی به حساب سکو، طبق قرارداد سکو حداکثر تا 2 روز کاری وجوه را به حساب سرمایه گذاران واریز می نماید.
  • سود مرحله اول طرح در تاریخ 1402/07/15 به حساب سرمایه گذاران عزیز واریز گردید.

  • سود مرحله دوم طرح در تاریخ 1402/08/10 به حساب سرمایه گذاران عزیز واریز گردید.

  • سود مرحله چهارم طرح در تاریخ 1402/10/05 به حساب سرمایه گذاران عزیز واریز گردید.

  • سود مرحله پنجم طرح در تاریخ 1402/11/04 به حساب سرمایه گذاران عزیز واریز گردید.

  • سود مرحله ششم طرح در تاریخ 1402/12/05 به حساب سرمایه گذاران عزیز واریز گردید.

  • سود مرحله هفتم طرح در تاریخ 1402/12/29 به حساب سرمایه گذاران عزیز واریز گردید.

  • سود مرحله هشتم طرح در تاریخ 1403/02/05 به حساب سرمایه گذاران عزیز واریز گردید.

  • پس از تکمیل دوره جمع آوری سرمایه و موفقیت طرح، شرکت فرابورس ایران برای سرمایه گذاران ​گواهی شراکت صادر می نماید. این گواهی در پروفایل سرمایه گذاران در سکوی هم آفرین قابل دریافت می باشد.
  • گواهی شراکت طرح های سکوی تامین مالی جمعی هم آفرین اوراق بهادار محسوب میگردند و معاف از مالیات میباشند.
مبلغ پرداختی 100,000 تومان
هر دوره سود 2,300 تومان
کل سود 28,000 تومان
برای ثبت نظر, لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.