شرکت " تعاونی تولیدی سیم و کابل دامغان " اقدام به تامین مالی برای طرح کسب و کار خود، از روش تامین مالی جمعی (جمع سپاری مالی،کرادفاندینگ) بر روی سکوی تامین مالی جمعی "هم آفرین" نموده است. طرح این شرکت " تامین سرمایه در گردش جهت تولید انواع سیم و کابل افشان مسی سایز 1 الی 4 " می باشد که با نماد " همآفرسیم "، مجوز جمع آوری وجوه را از شرکت فرابورس ایران کسب نموده است. این طرح برای " یک سال (12 ماه) " تعریف شده است و دارای وثائق و ضمانتنامه های معتبر می باشد. گزارش ارزیابی و قرارداد این شرکت نیز در وبسایت سکوی تامین مالی جمعی "هم آفرین" جهت مطالعه و بررسی قرارداد داده شده است. مبلغ طرح شرکت مذکور " 250.000.000.000 ریال" تعریف شده است که باز پرداخت اصل سرمایه در سررسید می باشد. همچنین تواتر پرداخت سود علی الحساب طرح نیز بصورت " هر 3 ماه یکبار " پیش بینی شده است و سرمایه پذیر متعهد به واریز سود و اصل سرمایه در موعدهای مقرر طبق پیوست قرارداد به حساب عامل جهت واریز به حساب سرمایه گذاران می باشد.
سیم و کابل افشان مسی یکی از انواع سیم و کابل برق است و از انواع پرکاربرد در تجهیزات الکتریکی میباشد. سیم افشان مسی از رشتههای نازک هادی است که به هم تابیده شدهاند و توسط یک لایه عایق پلاستیکی (PVC) محافظت شدهاند. کابلهای افشان از یک یا چند هادی که نسبت بهم عایق شدهاند و توسط یک روکش عایق محافظت میشوند ساخته میشوند. به همین دلیل دارای انعطاف بالایی هستند. سیم و کابل دامغان در این طرح بدنبال تولید انواع سیم و کابل افشان مسی 1 الی 4 میباشد.
شرکت سیم و کابل دامغان در سال 1369 در زمینی به وسعت 11000 متر مربع و 1850 متر سالن تولید و 750 متر مربع سالن اداری و آزمایشگاه کنترل کیفی احداث و با تولید انواع سیم های فشار ضعیف شروع به فعالیت نمود.
در سال 1390 این شرکت با تغییر مدیریت و رویکردی جدید اقدام به اصلاح و بازسازی و بروزرسانی خطوط تولید و تجهیز آزمایشگاه کنترل کیفی با هدف تنوع محصولات و ارتقاء کیفیت نمود و با جذب نیروهای متخصص علاوه بر افزایش ظرفیت تولید موفق به دریافت گواهینامههای OHSAS 18001:2007، ISO 9001:2015، ISO 14001:2015، ISO 45001:2018، ISO 10004:2018، IMS و همچنین تأییدیه های متعدد از مراجع ذیصلاح مانند موسسه استاندارد. پژوهشگاه نیرو و توانیر در خصوص انواع سیم و کابل افشان و کابل های قدرت و بالابر گردیده و در سال 1396 نیز با نصب و راه اندازی ماشین آلات جدید موفق به تولید و اخذ استانداردهای کابل خودنگهدار و هادی های هوایی روکش دار 20 کیلو ولت و کابل های آلومینیومی گردیده است. در سال 1402 نیز با بهره برداری از سالن جدید، ظرفیت تولید شرکت 40 درصد افزایش یافت و تولید کابل های فشار متوسط و قوی و تولید مفتول آلومنیوم در دستور کار این شرکت قرار دارد.
این شرکت از سال 1397 موفق به صادرات به کشور تاجیکستان گردید و ظرف مدت 3 سال با توجه به کیفیت، مشتری مداری و قیمت رقابتی محصولات، موفق به صادرات و گرفتن بخشی از بازار کشورهای آسیای میانه، افغانستان و عراق گردیده است و درصدد ورود به بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس و آفریقا نیز می باشد.
همانطور که می دانید هر سرمایه گذاری علاوه بر سود، ریسک هایی را هم در پی دارد. نکته مهم این است که بتوان سرمایه گذاری با سود حداکثری و ریسک حداقلی داشت. سرمایه گذاری در طرح های تامین مالی جمعی همآفرین نیز از این موضوع مستثنی نیست اما سعی کردیم با مدیریت صحیح ریسک، بستری مطمئن و سودآور برای شما فراهم آوریم. لذا برخود واجب می دانیم تا با آگاهی دادن و اطلاع رسانی در خصوص ریسک های موجود، به شما در انتخاب بهترین فرصت سرمایه گذاری یاری رسانیم.
1-انتخاب طرح؛ اینکه چه طرحی را انتخاب کنیم اولین گام در سرمایه گذاری است. فرصتهای سرمایه گذاری پس از طی مراحل مختلفی در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی و دستورالعمل های قانونی منطبق بر الزامات شرکت فرابورس، بررسی و ارزیابی شده و در سکوی همآفرین به نمایش گذاشته میشوند. برای این طرح ها گزارش ارزیابی تهیه شده که شما سرمایه گذاران محترم میتوانید با مطالعه آن، طرح مورد نظر خود را انتخاب و با در نظر گرفتن ریسکهای مربوطه اقدام به سرمایه گذاری نمایید.
2-اصل و سود علی الحساب سرمایه گذاری؛ چنانچه به هر دلیل سرمایه پذیر نتواند اصل یا سود علی الحساب را پرداخت نماید، ضمانتنامه و وثایق قرارداد به اجرا گذاشته شده و در کمترین زمان ممکن اصل و سود علی الحساب طرح مذکور پرداخت میشود. خاطر نشان میسازد تاخیر در پرداخت اصل یا سود علی الحساب، دارای وجه التزام بوده و به حساب سرمایه گذاران واریز میگردد.
3-نقدشوندگی؛ با توجه به اینکه بازار ثانویه جهت امکان فروش و یا نقل و انتقال گواهی شراکت توسط فرابورس ایجاد نگردیده است، لذا سرمایه گذار می بایست گواهی شراکت خود را تا پایان طرح نگهداری نماید و امکان نقد نمودن آن پیش از سررسید وجود ندارد. با راه اندازی بازار فوق توسط فرابورس امکان فروش و نقل و انتقال به وجود خواهد آمد.
4-پرداخت سود؛ طرح ها هر کدام دارای زمانبندی متفاوت پرداخت سود می باشند. پرداخت علی الحساب سودها ممکن است ماهانه، دو ماه یکبار، سه ماه یکبار، شش ماه یکبار یا در سررسید یا .... باشند. لذا سرمایه گذار می بایست در قسمت اطلاعات طرح به زمانبندی پرداخت سود دقت نمایند. خاطر نشان میسازد طبق دستورالعمل، عامل حداکثر تا 48 ساعت پس از دریافت وجوه سود از سرمایه پذیر، نسبت به کارپردازی وجوه دریافتی از سرمایه پذیر و واریز به حساب سرمایه گذاران اقدام می نماید.
5-تنوع در سبد سرمایه گذاری؛ این موضوع میتواند به کاهش ریسک تمرکز در یک طرح کمک نماید. لذا در دانش مالی و سرمایه گذاری توصیه به سبد سرمایه گذاری شده است.
تذکر:
1-گزارش ارزیابی ارائه شده در سایت صرفا جهت اطلاع رسانی و شفاف سازی مطابق ماده25دستورالعمل تامین مالی جمعی می باشد و به هیچ عنوان جنبه توصیه ندارد.
2-امتیازدهی سنجش شده در گزارش ارزیابی براساس اعتبارسنجی داخلی سکوی هم آفرین بوده و به هیچ عنوان رتبه اعتباری و یا درجه بندی ریسک نمی باشد.
3-هر چند اصل سرمایه در طرح های دارای ضمانت نامه تضمین گردیده است ولی وجود تاخیر در واریز اصل و سود محتمل خواهد بود.
4-بدیهی است سرمایه گذاری در طرحهای سکوی هم آفرین به معنای مطالعه و پذیرش قوانین سکو و بیانیه ریسک میباشد.
وثایق اخذ شده:
ضمانت نامه تعهد پرداخت از بانک توسعه تعاون با شماره سپام: 2203703611314081 و شناسه ملی ذینفع: 14007219634
(استعلام ضمانت نامه در سامانه سپام بانک توسعه تعاون)
گواهی شراکت طرح های سکوی تامین مالی جمعی هم آفرین اوراق بهادار محسوب میگردند و معاف از مالیات میباشند.